Elena-Vasileiadi Drakotou - Planmed Clarity 3D - Συνέντευξη της ιατρού από την Planmed

Συνέντευξη της ιατρού από την Planmed για τον 3D Μαστογράφο

  • 18 Απρ 2019
  • Από ΕΛΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ - ΔΡΑΚΩΤΟΥ MD PhD

Διαγνωστικό Κέντρο στην Ελλάδα: “Το Planmed Clarity 3D συνδυάζει την ανώτερη διαγνωστική ακρίβεια και την απόλυτη άνεση του ασθενούς”

Ο πρωτοπόρος στον τομέα της υγείας οίκος Planmed ζήτησε τη γνώμη της ιατρού σε μια συνέντευξη, καθώς είναι ένα από τα διαγνωστικά κέντρα της που έχουν τον εξελιγμένο 3D μαστογράφο, Planmed Clarity 3D σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Η γιατρός Ελενα Βασιλειάδη Δρακωτού παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία ανέλυσε τους δικούς της λόγους να χρησιμοποιεί τον εξελιγμένο 3D Ψηφιακό Μαστογράφο Τομοσύνθεσης του οίκου Planmed.

Το «Υγεία Ιατρική Απεικόνιση», θέλοντας να προσφέρει στις γυναίκες τns ευρύτερης περιοχής μας τις πλέον καινοτόμες τεχνικές και υψηλού επίπεδου υπηρεσίες για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού, εγκατέστησε τον 1ο στη Θεσσαλία Ψηφιακό Μαστογράφο 3D Τομοσύνθεσης του πρωτοπόρου κατασκευαστικού Οίκου Planmed Φινλανδίας Clarity™ 3D.

Το Clarity αποτελεί το πλέον πρόσφατο επίτευγμα του οίκου Planmed στο οποίο ενσωματώνονται τελευταίες τεχνολογίες με στόχο την επίτευξη πολύ υψηλής ευκρίνειας με χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Πρόκειται για ένα μηχάνημα ιδιαίτερα φιλικό για τη γυναίκα, βραβευμένο για το design του, με εργονομικό σχεδιασμό και λεπτομέρειες που επιτρέπουν τη διευκόλυνση της διεξαγωγής της εξέτασης τόσο για την εξεταζόμενη όσο και για τη χειρίστρια.