Το μοναδικό στη Λάρισα μηχάνημα 3D μαστογραφίας (Τομοσύνθεση) γιορτάζει 4 χρόνια και προσφέρει εκπτώσεις και δώρα!

  • 01 Απρ 2021
  • Από ΕΛΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ - ΔΡΑΚΩΤΟΥ MD PhD
🟠Πριν 4 χρόνια στο Υγεία Ιατρική Απεικόνιση κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά: Φέραμε πρώτοι την 3D μαστογραφία (Τομοσύνθεση) στη Θεσσαλία με τον τελευταίας τεχνολογίας χαμηλής δόσης ακτινοβολίας μαστογράφο Clarity 3D της Φινλανδικής εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων Planmed!
🔶Μια επένδυση σταθμός για τη διαφύλαξη της υγείας των γυναικών της περιοχής μας που αγκαλιάστηκε με πολλή αγάπη τόσο από τους γιατρούς όσο και από τις γυναίκες.
🧡Σήμερα, 4 χρόνια εμπειρίας μετά, παραμένουμε το μοναδικό μηχάνημα 3D μαστογραφίας στη Λάρισα ενώ η ιατρός μας Δρ. Έλενα Βασιλειάδη – Δρακωτού είναι εδώ και 2 χρόνια η επίσημη εκπρόσωπος και σύμβουλος (Key Opinion Leader/ Medical Advisor) της Planmed διεθνώς σε θέματα μαστογραφίας.
🔶Ανταποδίδουμε λοιπόν την αγάπη σας με μια σειρά εκπτώσεων και παροχών αποκλειστικά για γυναίκες!
🧡🎂🧡Προσφέρουμε για όλο τον μήνα Απρίλιο έκπτωση:
🔸20% στη 3D μαστογραφία,
🔸30% στο υπερηχογράφημα μαστού,
🔸50% στη μέτρηση οστικής πυκνότητας (οστεοπόρωσης) και
🔸100% (εντελώς δωρεάν πρόσβαση) σε όλα τα προνόμια του προγράμματος ιατρικών υπηρεσιών ActiveGyn για 3 μήνες σε όλες τις γυναίκες που κάνουν μαστογραφία τον μήνα Απρίλιο! (Δωρεάν παροχές και εκπτώσεις σε ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις σε μια σειρά ιατρικών ειδικοτήτων- πληροφορίες στο www.mediaccion.gr και στο www.ygeia-larisa.gr).
🟧Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3D μαστογραφία επισκεφτείτε τα site μας www.ygeia-iatriki-apeikonisi.gr και www.3dmastografia.gr.
🟧Για διευκρινίσεις και ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας στο 2410-282880.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ... 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ To μοναδικό στη Λάρισα μηχάνημα 3D μαστογραφίας κλείνει 4 χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας! Και το γιορτάζουμε! στη μαστογραφία 20% 30% Προσφέρουμε για τον μήνα Απρίλιο έκπτωση: στο υπερηχογράφημα μαστού 50% στη μέτρηση οστικής πυκνότητας (οστεοπόρωσης) υγεία ΙΑΤΡΙΚΗΑΠΕΙΚΟΝΙΣ ΑΤΡΙΚΗ σε όλα τα προνόμια του προγράμματος ατρικών υπηρεσιών ActiveGyn για μήνες όλες τις γυναίκες που κάνουν μαστογραφία τον μήνα Απρίλιο! (εντελώς δωρεάν πρόσβαση) 100% (Δωρεάν παροχές και εκπτώσεις σε ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις μια σειρά ιατρικών ειδικοτήτων)"